sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Joulurauhaa

Heräsin näin jouluna siihen, etten ole päivittänyt blogiani useisiin viikkoihin. Rehellisesti täytyy sanoa, että minulla on ollut mielekkäämpää tekemistä. Tavallisesti nimittäin käytän lasten päivälepoajan omiin puuhiini, kuten bloggailuun. Nyt kaikki tämä vapaa, rauhallinen aika on kulunut lukemiseen. Olen viimein löytänyt taas itselleni mieleistä lukemista.

Olen kyllä, tietenkin, lukiessani juonut teetä. Ja tiedostanut samalla mistä teestä en ole vielä blogannut, mutta haluaisin niin tehdä. Teelaatikossa onkin siis useampaa teetä jäljellä vain yksi annos, jota säästelen siihen, että suon taas aikani ja keskittymiseni teelle.

Jouluteetä en tänä vuonna ostanut lainkaan ja onnekseni en sellaisia myöskään ole saanut. Aiempien vuosien kokemuksella suurin osa niistä on kuitenkin ihan kuraa...

Jouluna oli ihana huomata, että läheiseni tuntevat minut ja ostavat sellaisia lahjoja, joista oikeasti pidän. Sain lahjaksi kirjoja ja teetä. Tällä kertaa en kuitenkaan saanut teekirjoja, joten ei niistä kirjoista sen enempää.


Teestä sen sijaan sitäkin enemmän tulossa. Yksi tee on Hidasta elämää tee nimeltä Ota Hetki Itsellesi, maustettu vihreä luomutee. Voin sanoa, että nimen ja valmistuttajan perusteella tämä tee sopii juuri minulle, sillä juuri tähän olen elämässäni viime viikkoina keskittynyt. Hidastamaan, keskittymään elämän iloihin, rakastamaan ja ottamaan hetkiä itselleni ja rakkailleni. Mikäpä tällaiseen elämään paremmin sopisi kaveriksi, jos ei tee. Tätä teetä en vielä ole ehtinyt maistaa, mutta toivon todella, että se on hyvää.

Lisäksi sain paketin teepusseja. Lupaan pitää ennakkoasenteeni teepusseja kohtaan hetken sivussa, kun korkkaan tämän paketin. Merkki ja tee ovat minulle kuitenkin vieraita, joten enhän voi etukäteen tietää millaisesta teestä on kyse. Mielenkiinnolla odotan kyllä tämänkin maistamista, koska en koskaan ennen ole juonut pussioolongia. Jos oikein tulkitsin pakkausta, niin tämän on valmistanut Les Jardins De Gaia.

Sain myös viittä eri sorttia Kusmi-teetä. Kolme mustaa ja kaksi vihreää teetä, kaikki maustettuja. Lisäksi sain yhden uuden teepurkin. 

Viimeistelemättömiä tekstejä ja useita teelaatuja on siis työn alla. Eikä tee lopu kesken. Mutta nyt joulurauhaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti