keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Teemasennus

Blogin päivittämisessä on ollut lyhyt tauko. Minuun on iskenyt teemasennus. Koko syksyn pyrin juomaan teelaatikkoani tyhjäksi, jotta voisin hyvillä mielin tilata uutta teetä Kiinasta. Sitten tuli joulu ja tein jouluteevertailua. Tämän johdosta teelaatikkoni täyttyi jälleen teellä, jota en pahemmin ole välittänyt juoda. Toisin sanoen olen surkeasti epäonnistunut pyrkimyksessäni, että teelaatikossani olisi aina vain hyvää teetä.

Olisi minulla ihan kirjoitettavaakin muutamasta teelaadusta. Jotenkin olen vain vaipunut juomaan muki kerrallaan pois niitä jouluteelaatuja. Sain kyllä joululahjaksi kaksi teetä, jotka ansaitsisivat tulla kirjoitetuksi. Viime vuoden puolella tilasin myös Thehuoneelta ensiapua, kun kaipasin jotain parempaa juotavaa. Lisäksi mieheni tilasi Mandragorasta kahvia ja samalla minulle pari teelaatua. Sainpa muuten yhden teekukankin. Kaikista näistä tulossa siis postauksia, kun saan teeinnostuksen taas kukkaan.

Teenpäivän kunniaksi sain kylässä kohtalaisen järkyttävän teekokemuksen. Nimittäin teeveteni lämmitettiin mikrossa. Äyh.

Onneksi toisinaan tulee nautittua parempaakin teetä. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti