perjantai 8. toukokuuta 2015

Taantumusta ja suunnittelua

Tuntuu, että teen juontini on jotenkin taantunut. Teelaatikossa alkaa olla enemmän tyhjiä kuin täysiä purkkeja. En ole kuitenkaan vielä tilannut lisää. Tosin piakkoin saattaa olla Kiinasta tulossa maistiaisia... :) Kun nyt tänään aloin miettiä tätä teetaantumusta, niin aloin kyllä suunnitella uutta tilaustakin.

Myös blogissa on ollut rauhallisempi tahti päivitysten suhteen. Luonnoksia on useampikin, mutta viimeistely ja kuvat niistä puuttuvat. Jonkun teen taisin jopa juoda kirjoittamatta siitä. Olen kyllä ollut paljon lasten kanssa ulkona, joten ehkä se on vähentänyt kirjoittamista. Siihen on ainakin helppo vedota.

Olen kyllä suunnitellut, että voisin jotenkin yhtenäistää ja selkeyttää teearviointejani. Verkkokauppapostauksissa onkin enemmän selkeää kaavaa ja haluaisin teelaatuihin vähän samaa tyyliä. Alkaisinko ehkä pisteyttää teelaatuja, kirjoittamaan selkeämmin speksejä vai mitä se sitten olisi? Olen myös ajatellut päivittää blogin ulkoasua, se jää kyllä vielä toistaiseksi tekemättä, kun käytän tällä hetkellä enemmän bloggerin mobiiliversiota. Samasta syystä jäävät linkkilistatkin vielä tekemättä.

Taisin herätä kevääseen vähän myöhään, kun nyt vasta havahduin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti