perjantai 15. toukokuuta 2015

Makuelämys minttua ja lakritsia

Kuten olen kertonut, juon nykyään jonkin verran kofeiinittomia vaihtoehtoja. Viimeinen uusi makuelämys tulikin yrttipuolelta. Tässä eräänä iltana mukissani oli Teapigsin Sweet treat, liquorice and peppermint. Juoma siis sisältää lakritsinjuurta ja piparmintunlehtiä, ei muuta. Ei siis oikeaa teetä. Mutta WAU, mikä maku!

Haudutettuna tämä tuoksuu mintulta, muuten tuoksusta on vaikea saada kiinni, en olisi ehkä osannut veikata lakritsiksi. Tuoksu on melko mieto, joten maku todella yllättää voimakkuudellaan. Wau, todella sopiva ja mukavan voimakas sekoitus minttua ja lakritsia. Aluksi vähän epäilin tätä makuparia, mutta nämä maut todella toimivat yhteen. Minttu ja lakritsi maistuvat molemmat todella vahvasti, kumpikaan ei jää toisen jalkoihin. Maku on miellyttävän makea ja karkkimainen. Tämä juoma ei kaipaa makeaa tarjottavaa kaverikseen, ennemminkin tämä riittää jo yksinään hillitsemään makean nälkää.

Minulla oli näitä vain yksi, mutta onnekseni tämä toimii ihan hyvin vielä kolmannellakin haudutuksella. Ei liene yllätys, että tätä ostin jo lisää. Teapigs on toistaiseksi ainoita pussiteelaatuja, joita voin varauksetta suositella. Eivät maistu pussilta ja pussissa oleva tavara on ihan aitoa, kunnollista teetä tai yrttejä tai mitä sitten sisältääkin.

Tämä juoma on tällä hetkellä ehdottomasti suosikkilistani kärjessä. Asiaa hetken harkittuani, en kuitenkaan nostanut sitä täällä blogissa suosikikseni, koska eihän se kuitenkaan ole oikeaa teetä. Suosittelen oikein lämpimästi kokeilemaan!


Sweet treat
yrttitee

Valmistaja: Teapigs
Ostopaikka: Mandragoran verkkokauppa
Arvosana (1-5): 5
Ostaisinko uudelleen: kyllä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti