tiistai 5. toukokuuta 2015

Äidille

Kohta on äitienpäivä. Kiva päivä viettää yhdessä perheeni kanssa. Äitini piti hyvästä teestä ja jos hän eläisi, voisin hyvinkin antaa lahjaksi jonkin hyvän teen. Enkä ollenkaan pistä pahakseni, jos itse satun saamaan teetä.

Sain jo aiemmin Äidille nimisen teen, mutta en ole ehtinyt kirjoittaa siitä. Näin äitienpäivän lähestyessä sopii tietysti tällaisesta teestä kirjoittaa. Tämä on mustaa teetä, joka on maustettu mansikalla ja vaniljalla, lisäksi siinä on hibiscuksen ja ruusun terälehtiä. Terälehtiä on melko vähän, joten ehkä ne ovat enemmänkin koristeena kuin tuomassa makua. Mielestäni tässä on kivat takuuvarmat ja maistuvat ainekset, joista jo arvaa vähän, miltä tee maistuu.

Teelehdet tuoksuvat makealta ja mansikalta, tuoksu on miellyttävä ja pehmeä. Haudutetussa teessä taas tuoksuu enemmän vanilja. Mansikan ja vaniljan tuoksusta pidän molemmista. Maultaan tee on miellyttävän pehmeä, maussa tuntuu hiukan makeutta ja vaniljaa. Pääasiassa tämä maistuu mielestäni tavanomaiselta, maustetulta mustalta teeltä. Tätä on helppo juoda seurustelujuomana ja tämä on melko varma valinta vieraalle kuin vieraalle.


2 kommenttia:

  1. Forsmanin 'juhlapäiväteet' ovat kyllä oivia tuomisia ja viemisiä.

    VastaaPoista