maanantai 16. maaliskuuta 2015

Parasta jasmiinia!

Voisin kyllästymiseen asti puhua ja kirjoittaa omista suosikeistani. Paitsi en tiedä kyllästynkö ollenkaan! Yhdestä kestosuosikistani löysin nyt SEN teen. Thehuoneelta tilaamani Zhen Zhu jasmiinihelmet ovat parasta jasmiiniteetä, mitä olen koskaan juonut!

Teehelmien tuoksu on miellyttävän kukkainen, eikä liian voimakas. Tuoksu on myös hieman makea ja tuore. Ja omaa silmääni miellyttävät helmiksi kierretyt lehdet, jotka hauduttaessa avautuvat kokonaisiksi pieniksi lehdiksi. Toisinaan minulla olleista teehelmistä ei ole auennut kokonaisia lehtiä, mutta tämä tee vaikuttaa laadukkaalta jo ulkonäöltään.


Valmiina juomana tee on kirkas, voimakkaan keltainen. Tuoksussa on miedosti tuoretta vihreää teetä ja kukkaisuutta. Maku on mahtava! Makea, selkeä ja puhdas. Kukkaisuutta on juuri sopivasti, eikä se hallitse makua liikaa, vaan vihreä tee pääsee myös esittelemään parhaat puolensa. Maku on tasapainoinen ja täyteläinen. Tämä tee saa veden kielellä ja muki tyhjenee aivan liian nopeasti. Onneksi tämä toimii useammallakin haudutuksella.

Ehdottomasti uusi suosikkini!2 kommenttia:

  1. Hei! Lisäsin blogisi omalle linkkilistalleni Valkoisen Leijonan blogiin. Toivottavasti tämä sopii! Jasmiinitee on muuten minunkin pitkäaikainen suosikki. Paras jasmiinitee on oikein voimakkaasti jasmiininen ja usein helmet ovatkin parhaimmasta päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva juttu, tietysti sopii! Itsekin olen miettinyt laittaisinko blogiini linkkilistaa, mutta vielä en ole siihen toimeentunut. Mukava kuulla, että jollain muullakin on samanlaisia suosikkeja. Usein kun nämä minun suosikit eivät tunnu olevan ihan kaikkien mieleen... :)

      Poista