lauantai 29. marraskuuta 2014

Taas oli aika uudelle tilaukselle

Mietiskeli tässä, että miksiköhän tunnen tarvetta tilailla teetä eri paikoista. Ja keksin vastauksenkin: etsin edelleen sitä täydellisesti itselleni sopivaa ostospaikkaa. Kun se löytyy, voi lakata etsimästä. Jostain syystä nyt on sellainen olo, että mahtoiko se nyt löytyä.

Tilasin teetä Thehuoneelta. En tiedä mitä kertoisin siitä tässä vaiheessa sen enempää. Verkkokaupan ulkoasu ja toimivuus, teelaadut ja tapa pakata teet ilmatiiviisti taisivat tehdä vaikutuksen jo ennen, kuin maistoin yhtäkään ostamaani teetä. En oikein malttaisi odottaa, että pääsen maistamaan kaikki tilaamani teet.

Vajaa kuukausi sitten tilasin lisäksi Mandragorasta kahvia ja samalla myös yhden jouluteen. Tätä olen tarjonnut jo vieraille, mutta itse en ole toistaiseksi päässyt maistamaan. Toivottavasti tulee ostettua tai saatua jotain muutakin jouluteetä, niistähän voisi kirjoittaa vaikka kivan jouluisen vertailun. Tilasin muuten samalla taas yhden seikkailu-kokeilupakkauksenkin, aiemminkin oli niin kiva saada pieniä maistiaisia, joista ei etukäteen yhtään tiennyt, mitä saa. Pari teelaatua oli vanhoja tuttuja, mutta uusiakin onneksi oli. Vielä kun ehtisin kaikkia niitäkin rauhassa maistelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti