perjantai 12. syyskuuta 2014

Teen ystävän painajainen

Nyt tiedän, mikä on pahin painajainen teen ystävälle. Eikä nyt tietenkään puhuta mistään oikeista painajaisista tai isoista kriiseistä, vaan muuten vaan kovin ikävästä tilanteesta teen suhteen.

Kyse ei ole huonosta teestä, senhän voisi vain hävittää. Kyse on pahemmasta: tee maistuu pahalta, haisee pahalta, tekee pahoinvoivaksi ja yököttää. Mieli ei siis todellakaan tee teetä, ollenkaan. Ei ole väliä mistä teestä on kyse, vaan kaikki teet olivat aiemmin tänä vuonna reilun kuukauden ajan kohdallani juuri tällaisessa kuvotuksessa. Eipä silti, samanlaisen olotilan aiheuttivat myös monet muut ruoat ja juomat. Syynä tähän on tietenkin huippuiloinen asia, eli raskaus. Ja koska kyse on kuitenkin niin ihanasta ja onnellisesta asiasta, ei edes teen yököttävyys jaksanut ihan hirveästi harmittaa. No, taisi sen verran kuitenkin harmittaa, että piti aiheesta oikein kirjoittaa.

Nyt kun oikein asiaa miettii, vielä pahempi painajainen teen ystävälle olisi tietysti se, että hyvä tee loppuisi kokonaan. Onneksi voin hyvillä mielin luottaa siihen, että teetä riittää ja nykyään se taas maistuu hyvältä minunkin mielestäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti