torstai 12. kesäkuuta 2014

Uusi teekannu mietinnässä

Ihastelin jokin aika sitten ystäväni ostamaa teekannua ja olen sen jälkeen itsekin alkanut taas haluta uutta haudutuskannua. Jotan sellaista, joka olisi kaunis, kätevä, helppo käyttää ja puhdistaa. Kysyinkin tältä ystävältäni mistä hän osti oman kannunsa ja paljonko hän siitä maksoi. Hän kertoi löytäneensä sen kirpparilta muutamalla eurolla ja vielä aikalailla uuden veroisena!

Netistä katselin erilaisia teekannuja ja törmäsin hyvin samanlaiseen, kuin tämä ystäväni teekannu: Bodum Assam. Kysyinkin vielä ystävältäni oliko hän tosissaan löytänyt lähes käyttämättömän Bodumin muutamalla eurolla. Hän ei kuitenkaan tiennyt kannunsa merkkiä. Eikä sen tietysti ole niin väliäkään. Hyvän löydän hän on joka tapauksessa tehnyt.

Nyt mietinkin pitäisikö tilata seuraavaksi teetä jostain sellaisesta paikasta, josta saisin samalla tilattua myös uuden haudutuskannun. Vai pitäisikö ostaa vaikka Prismasta vähän halvempi, mutta toimiva peruskannu. Aikaisempi haudutuskannuni taisi olla Prismasta (tällainen) ja se oli oikein kiva ja toimiva, kunnes tosiaan se lasiosa halkesi. Mahtaakohan jollain upealla teekannulla saada muka parempaa teetä, kuin tällaisella perusmallilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti