perjantai 20. kesäkuuta 2014

Kiinalaisia maistiaisia

Sain eilen ilokseni postissa kuusi teemaistiaista Teasenzistä. Olen suunnitellut seuraavaa teetilaustani sieltä ja nyt sainkin oivan tilaisuuden maistella muutamaa laatua ennen tilaukseni tekemistä.

Suomessa olen aikalailla tottunut siihen, että enimmäkseen joka paikassa on tarjolla maustettuja teelaatuja. Olen itsekin löytänyt maustamattomien makujen hienouden vasta hiljattain. Nämä kuusi maistiaista ovat siis kiinalaista teetä ja kaikki taitavat olla maustamattomia. Ehkä tässä tuleekin heti esille kulttuurillinen ero: Kiinassa maustamattomat teet ovat arvostetumpia. Näin ainakin luulen. Joka tapauksessa, kuusi erilaista teetä odottavat maistamista. Lisäksi teen arvostamisesta kertoo se, että jokaisesta teestä on nettisivuilla kerrottu melko paljon, myös milloin ne on kerätty, eivätkä teet näiden tietojen valossa todellakaan ole vanhoja.

Tietoa ja mielipiteitäni näistä teelaaduista luvassa piakkoin. Oikeastaan kyllä tekisi mieli avata kaikki pakkaukset heti, kuten joka kerta, kun saan uutta teetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti