lauantai 31. toukokuuta 2014

Uutta tilausta, mutta mistä?

Olen muutaman viime kerran tilannut teetä Mandragorasta. Olen tykästynyt kyseiseen verkkokauppaan ja heidän teevalikoimaansa, lisäksi mieheni tilaa useimmiten sieltä kahvinsa.

Seuraavaksi taidan ihan vaihtelun vuoksi tilata teetä jostain muualta, mutta mistä? Oikeastaan voisin vähän jo kaivatakin uudenlaista teevalikoimaa. Olen aiemmin tilannut Teekaupasta ja koska saan heiltä satunnaisesti kivoja tarjouksia sähköpostilla, olen jo jonkin aikaa tuntenut suurta houkutusta tilata taas sieltä. Mietin myös jo tässä aiemmin tilaisinko teetä Forsmanilta, ihan vain sen mainitsemani Kello Viiden Teen takia... Olen aiemmin, ja nyt taas, etsinyt netistä myös muita verkkokauppoja. Löytyisikö joku vielä parempi, josta saa mahtavaa teetä eivätkä hinnat huimaa päätä? Saa vinkata, jos on törmännyt todella hyviin verkkokauppoihin, suomalaisiin tai ulkomaalaisiin.

Useimmat katselemani verkkokaupat ovat olleet mielestäni joko vähän kalliita, verkossa ostaminen ei toimi sujuvasti, postikulut ovat isot tai teevalikoima ei miellytä. Näistä syistä olen päätynyt tähän saakka lähinnä Mandragoraan ja Teekauppaan. Ulkomaisia verkkokauppoja olen kyllä katsellut vain muutamaa, niistä en tilannut isojen postikulujen tai pitkien toimitusaikojen takia. En ole aiemmin tilannut mitään ulkomailta, joten taidan myös olla vielä toistaiseksi vähän arka sen suhteen. Ehkä laajennan jossain vaiheessa etsintääni enemmän ulkomaille. Onneksi teetä vielä toistaiseksi riittää, vaikka poltteet seuraavaan teetilaukseen ovatkin jo kovat. Yhtä ulkomaista verkkokauppaa olen kyllä katsellut sillä silmällä, saa nähdä tilaisinko sittenkin sieltä seuraavaksi...

3 kommenttia:

  1. Hei, oletko kokeillut kotimaisia The Ouncea tai Crazy Hedgehog Tea Housea? Näistä erityisesti The Ounce on ollut mieleeni, mutta meidän teemakume ovat hieman erilaiset; itse suosin eniten maustettua mustaa / musta-vihreää / rooibosta.

    VastaaPoista
  2. Ai niin, ja ulkomaisista kaupoista itse olen suosinut iherb.comia juurikin edullisuutensa vuoksi. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkeistä! :) The Ouncea olenkin katsellut pari kertaa, mutta en ole sieltä vielä tilannut... Nämä kaksi muuta olivat ihan uusia tuttavuuksia, täytyykin tutustua niihin.

    VastaaPoista