lauantai 3. toukokuuta 2014

Mitä blogissa sopii kirjoittaa?

Vastaus otsikon kysymykseen on tietysti: melkein mitä lystää. Tällä kertaa mietin kuitenkin sitä, millaista tekstiä on oikeasti soveliasta kirjoittaa. Onko sopivaa lytätä sellainen tee, joka omasta mielestä on todella pahaa? Entä onko tylsää puhua vain niistä teelaaduista, joista pitää?

Välillä tulee juotua pahaa teetä. Siis ihan oikeasti pahaa. En ole näistä "makuelämyksistä", ainakaan toistaiseksi, kirjoittanut blogiini ollenkaan. Mutta onko sekään sitten hyvä. Riittääkö se, jos blogiin kirjoittaa vain erinomaiset, hyvät ja muutaman ok -teekokemuksen? Tällä linjalla olen siis tähän mennessä kirjoitellut. Olisiko mielenkiintoisempaa ja monipuolisempaa kirjoittaa teelaaduista, jotka ovat makukokemuksina ihan laidasta laitaan?

En ole halunnut lähteä kovin paljon haukkumaan mitään teelaatuja. Ajattelen asiaa siltä kantilta, että tämänkin teen on joku tehnyt työkseen ja nähnyt siihen vaivaa, ikävä toisen työtä on mennä haukkumaan. Jos vain annetaan suitsutusta sille, jolle se kuuluu ja turha niitä huonoja on mainostaa ollenkaan. Oikeastaan teen näin muutenkin. Jos saan kaupassa vaikka asiatonta palvelua, en oikein osaa antaa huonoa palautetta, en vain asioi kyseisessä paikassa enää ja saatan kehottaa muitakin välttämään kyseistä paikkaa. Huonossa teessä on kyllä vähän sellainen ongelma, että sitä ei halua juoda, mutta en oikein poiskaan halua heittää. Onneksi toistaiseksi on löytynyt ainakin joku, jolle nämä teet ovat kelvanneet juotavaksi... Entä ne positiiviset kokemukset sitten, ovatko ne tylsää luettavaa? Ainakin oma mielenkiintoni on vielä säilynyt, toivottavasti lukijoidenkin. :)

Aloin pohtia omaa tapaani kirjoittaa, kun kylässä minulta kysyttiin, kehtaako teetä tarjota enää ollenkaan, jos vaikka lyttään sen blogissani. Enhän minä tietenkään halua haukkua ystävien valintoja, tai muidenkaan. Kukin ostaa sellaista teetä, kuin parhaaksi näkee ja josta itse pitää. Tosin, ilokseni yksi ystäväni on innoittamanani ostanut uusia irtoteelaatuja pussiteen sijaan. Olenkin nyt muutaman kerran juonut siellä oikein hyvää teetä, mutta olen unohtanut kirjoittaa siitä. Täytyykin seuraavalla kerralla maistella taas tarkemmin, jos vaikka saisin siitä kirjoitettuakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti