perjantai 9. toukokuuta 2014

Iloisia yllätyksiä

Kävin eilen aamupäivällä ystävän luona kylässä. Hän tykkää juoda jonkin verran teetä, mutta on pääasiassa luottanut pussiteen helppouteen.

Tällä kertaa hän esitteli iloisena uusinta hankintaansa: uutta teenhaudutuskannua! Jota pääsimme siis tietenkin heti testaamaan. Hänen hankkimansa teekannu olikin muuten oikein kätevä. Siinä yhdistyivät teekannu ja pressopannu. Haudutin oli alaosastaan ummessa ja kannesta tuli mäntä. Eli haudutinta ei tarvitse nostaa pois kannusta, mutta teelehdet eivät kuitenkaan anna teelle enää makua. Kätevää. Olisi kyllä pitänyt huomata napata kannusta kuva. Mietin nyt pitäisikö itsekin hankkia samanlainen.

Irtoteevalikoimansa suppeutta hän vielä hieman harmitteli, mutta ilokseni näistä muutamista teelaaduista löytyi yksi vanha suosikkini, jota en ollut juonut aikoihin. Nimittäin Forsmanin Kello viiden tee. Juuri tätä teetä join joskus muutamia vuosia sitten erittäin paljon, kunnes silloinen haudutuskannuni hajosi kesken teen hauduttamisen ja pilasi makunautinnon kokonaan kyseiselle teelle. Olikin oikein miellyttävää saada tätä teetä pitkästä aikaa. Taidankin oikeastaan tässä joku päivä ostaa sitä taas kotiinkin ja kirjoittaa siitä tänne ihan oman postauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti