perjantai 6. joulukuuta 2013

Tarjouksen uhri...

Olen tainnut aiemminkin mainita, että olen huono vastustamaan hyviä tarjouksia. Tällä kertaa hyvä tarjous tuli teekauppa.fi:stä: ilmainen satunnainen 24 gramman tee euron postikuluilla.

Teetä on kyllä kotona riittämiin (ja liikaakin), mutta kuten sanoin, olen huono vastustamaan hyviä tarjouksia. Lisäksi tässä oli se kiva, ettei paketin sisältöä tiennyt etukäteen. Satunnaisen teen kohdalla oli vielä houkuttelevasti laitettu, että samaan kirjeeseen mahtuu kaksi muutakin teepakettia. Olin jo valikoimassa kahta muutakin teetä, kun järki sitten puuttui peliin. Käytetään nyt hyväksi vain tämä tarjous, eikä osteta muuta.

Paketista paljastui Marrakech Mint, jota olen jo aiemminkin juonut. Sinänsä valitettavasti, sillä olisin mielelläni maistanut jotain uutta. Toisaalta, onhan tämä ihan hyvää teetä. Minttuteetä on kyllä viime aikoina tullut juotua vähemmän ja Marrakech Mint on ainoa tee, jota heinäkuisesta Teekaupan tilauksestani on vielä jäljellä. Onneksi hyvää teetä mahtuu aina laatikkoon odottamaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti