tiistai 19. marraskuuta 2013

Uusi vedenkeitin

Sain syntymäpäivälahjaksi uuden vedenkeittimen. Tästä oli ollut puhetta ja mieheni oli kysellyt haluanko mieluummin teenkeittimen vai vedenkeittimen. Ja vedenkeitin oli toiveissa.

Vanha vedenkeitin oli sellainen perusmalli, joka teki tehtävänsä. Tässä uudessa sitten onkin mukavat lämpötilavaihtoehdot teenjuontia ajatellen. Digitaalinen mittari näyttää koko ajan veden lämpötilan, kun lämpötila on yli 40 astetta. Ja kun lämpötila saavuttaa 100 astetta, keitin sammuu. Eli vanhaan keittimeen verrattuna tämä ei kiehuttele vettä kovin kauaa. Ja tämä on muuten myös huomattavasti nopeampi! Lisäksi veden saa pysymään puoli tuntia halutun lämpöisenä, mutta tätä ominaisuutta en ole vielä tarvinnut. Vesisäiliö on aika iso, mutta eipä tuo haittaa, eihän sitä täyteen asti tarvitse täyttää.

Kuten kunnon elektroniikkahärpäkkeissä, tässäkin on valoa ja piippausta. Keittimen ollessa päällä valon väri vaihtuu veden  lämpötilan mukaan ja merkkiääni kertoo milloin toivottu lämpötila on saavutettu. Piippauksia tulee kyllä joka painalluksella, mutta se taitaakin olla tämän keittimen ainoa huono puoli. Eli kaikin puolin siis oikein mainio peli! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti