torstai 10. lokakuuta 2013

Vierasbloggaaja: Uusia Forsman-teemakuja

Lähistölle avatussa uudessa Koivistonkylän Punnitse&Säästä -liikkeessä oli hyvä teevalikoima ja ostin sieltä kolme uutta teemakua. 


Keisarin Oolong on vihreä oolong- tee, jossa mausteena on mm. mansikkaöljyä, kookosta, papaijaa ja jugurttikermapaloja. Tästä teestä tykkään kovasti, sitä on tullut juotua runsaasti ja noiden kermapalojen ansiosta teessä on aavistus samaa makua kuin aikaisemmassa suosikissani Milky oolongissa.

Olen aina pitänyt Earl Grey -teen mausta, mutta jotenkin sitä ei vaan ole tullut kotiin ostettua, koska mustan teen menekki on melko pientä. Nyt huomasin, että tämäkin maku oli vihreänä teenä saatavilla, joten sitä piti maistaa. Maultaan teessä oli tuttu bergamotin ja pehmeä vihreän teen maku, tätäkin tulee usein juotua.

En yleensä juo yrttiteetä, koska monet maistamani ovat olleet hiukan kitkeriä tai liian "yrttisen" makuisia omaan makuun. Päätin kuitenkin kokeilla Rauhoittava Hetki -yrttiteetä, jonka mainostettiin auttamaan rentoutumaan ja sisältää mm. kamomillaa, tuomen- ja kanervankukkaa, vihreää oolongia, ruusunmarjaa ja hibiscusta. Maultaan tee on melko mietoa ja sopii hyvin iltateeksi jollei halua kofeiinipitoisia juomia yöunta häiritsemään.  
Yöunen laatuun en teellä kuitenkaan huomannut mitään vaikutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti