sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Uutta tilausta Mandragorasta

Isänpäiväksi tilasin miehelleni kahvimyllyn ja kahvipapuja, mutta piti tietysti käyttää tilanne hyväksi ja tilata sellaisesta paikasta, josta olin teetä muutenkin ajatellut tilata. Yllätys isänpäivälahjasta ei kuitenkaan mene pilalle tämän blogikirjoituksen myötä, koska annoin lahjan jo etukäteen.

Edellisiä teelaatuja on tietysti vielä jäljellä ja olin päättänyt, että uutta teetä tilaan vasta, kun vähintään 10 teetä on juotu loppuun. Olin kyllä päässyt vasta kahdeksaan, mutta kun nyt sattui hyvä tilaisuus tilata... Olin jo pidempään miettinyt tilaavani seuraavaksi teetä Mandragorasta (mandragora.fi), mutta postikulujen takia sieltä ei kannata tilata vain paria sorttia kerralla. Nyt tilauksesta tuli isänpäivälahjan ansiosta sen verran suurempi, että sain tilattua ilman postikuluja. Myönnän kyllä, että tällä kertaa lähti hieman lapasesta.

Tilasin maustamatonta mustaa teetä Darjeeling Noble SFTGFOP1 First Flush, Keemun ja Yunnan Black Mao Feng; maustetun mustan Vaniljataivas; oolong-teet Osmanthus Oolong, Milk Oolong ja Taipei Oolong; keltaisen teen Huang Xiao sekä Rentoutus-yrttiteen. Lisäksi tarjonnassa oli hauskoja kokeilupakkauksia, joissa on maisteltavaksi 8 grammaa kuutta erilaista teetä. Kokeilupakkauksia tilasinkin mustaa, vihreää sekä seikkailun, jonka sisältöä ei tiedä etukäteen. Mustan teen kokeilupakkauksessa on kyllä samaa Darjeelingia ja Yunnania, joita muutenkin tilasin, mutta väliäkös sillä. Tilasin myös teenlämpömittarin. Näiden lisäksi yllätyslahjana paketista paljastui yksi tee lisää, Wellness Pu-Erh Guarana.

Koska teetä nyt tuli taas ihan hirveä määrä lisää, eikä ole kovin järkevää avata kaikkia maisteluun kerralla, taidan avata yhden suurinpiirtein sitä mukaan, kun yksi edellinen tee loppuu. Paitsi kokeilupakkauksien makuja taidan maistella satunnaisesti, kun siltä tuntuu. Jännityksellä odotan millaisia ihania makuelämyksiä tällä kertaa! :)

Teenlämpömittari jäikin näköjään kuvasta vielä puuttumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti