keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Iltajuomana rooibosta

Juon teetä mukin jos toisenkin päivän aikana. Nyt aloin kaivata illaksi jotain täysin kofeiinitonta. Yrttiteestä tai vastaavista en yleensä hirveästi perusta, mutta mietin kyllä, että voisin iltaisin juoda jotain muutakin, kuin teetä. Kaupassa käydessäni tutkin löytyisikö sieltä mitään kelvollista ja päätin ostaa pitkästä aikaa rooibosta. Vaihtoehtoina oli muutama Forsmanin rooibos, joista valitsin yhden sillä perusteella, että se oli luomua ja reilun kaupan -tuote.

Ostokseni oli Forsmanin Rooibos Veriappelsiini, joka on maustettu luontaisella veriappelsiiniöljyllä. Rooibos on sen verran pientä purua, että mikään omistamani siivilä ei pidä sitä sisällään. Onneksi ostin joskus kauan sitten teenhaudutuspusseja, jotka sopivat tähän hauduttamiseen oikein mainiosti.

Maultaan tämä on oikeastaan aika tavanomainen rooibos. Veriappelsiini ei mielestäni maistu kovin voimakkaana, mutta miellyttävää makeutta juomassa kyllä on. Juoman väri on hieno syvän punainen. Vaikka rooibos ei olekaan teen veroista, kyllä tätä ihan mielellään juo lämmikkeeksi viileänä iltana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti