torstai 12. syyskuuta 2013

Royal T-stick High Tea

Taas tuli kylässä käytettyä kameraa. Tällä kertaa teetä oli tarjolla teetikussa, Royal T-stick High Tea, mustaa Assam-teetä. Teetikku on vähän kuin tavallinen teepussi, mutta siis tikun muodossa.


Mielestäni teetikku on ihan hauska idea. Tee ei kuitenkaan taida päästä hautumaan tikussa kovin vapaasti, sillä hyvän tovin liottamisen ja huljuttelun jälkeenkään tee ei ollut kovin vahvaa. Tikun sanotaan sisältävän juuri oikean määrän laadukasta teetä, eikä teestä tule lainkaan kitkerää tai liian voimakasta, vaikka tikun jättäisi mukiin tai käyttäisi sitä lusikkana. Itse pidän vähän voimakkaamman makuisesta mustasta teestä, jota tästä tikusta ei olisi ilmeisesti saanut millään. Tee oli kuitenkin maultaan ihan kelvollinen, tavallinen mieto musta tee. Maku oli aika pehmeä, eikä siinä ollut ollenkaan kitkeryyttä. Maku oli tavallista pussiteetä huomattavasti parempi, sillä pussin tai muun ylimääräisen makua ei tullut lainkaan. Tällainen tikku on siinä mielessä ihan kätevä, että se ei suttaa ollenkaan... tosin en nyt tiedä onko se niin tarpeellinen ominaisuus, kun tikulle yleensä löytyy joku alusta.

En ole niin innoissani teetikuista, että ostaisin niitä kotiin. Mielestäni tällaiset teetikut ovat kuitenkin hyvä vaihtoehto sellaisille, jotka eivät itse juuri juo teetä, mutta haluavat pitää kaapissa teetä vierasvarana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti