keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Musta tee kahvinkäyttäjän kofeiinitestissä

Mieheni on kahvinkäyttäjä, jonka jokainen aamu alkaa kahvilla. Kun nyt kotoa löytyy teetä joka lähtöön, hän itse alkoi miettiä, pärjääkö tee kofeiinissa kahville. Eli toisin sanoen, miten lähtee kahvinkäyttäjän aamu käyntiin teen voimalla. 

Testiaamuksi valikoitiin viikonloppuaamu. Teeksi valitsin Numin Earl Greyn, joka purkin perusteella pitäisi olla runsaskofeiininen. Earl Grey ei kyllä ole mieheni suosikkitee, mutta vakuutin tämän olevan tavallista pussiteetä parempaa. Ensimmäisen mukillisen jälkeen otettiin vielä toinen, tällä kertaa hän testasi toimiiko tämä tee maidon kanssa. Ja toimihan se! Kuulemma maistuu huomattavasti paremmalta maidon kera. Kolmaskin muki vielä haudutettiin samoista puruista, mutta siitä tuli jo vähän laihaa. 

Ja mikä oli tulos? Särkikö koehenkilöllä päätä? Veikö kahvinhimo voiton? Vai sainko hänet käännytettyä täysin teeihmiseksi? Tulos oli se, että teen kofeiinipitoisuus riitti vallan mainiosti ja koehenkilö pysyi täysin järjissään. Kahvihampaan kolotukselle ei kuitenkaan tee mahda mitään ja lounaan jälkeen aviomies palasikin kahvikupin äärelle.

Huom! Tässä testissä ei vahingoitettu aviomiestä, hän suostui testiin vapaaehtoisesti ja omasta tahdostaan! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti