maanantai 9. syyskuuta 2013

Althaus-teet Jasmine Ting Yuan ja Royal Pai Mu Tan

Vaikka kotona teetä riittääkin, on vaikea vastustaa hyvää tarjousta. Sellainen tuli taas eteen. Sattui nimittäin niin, että miehelläni oli porilaisen Jätskibaari Vohvelin omistajien kanssa juttua teestä ja heidän kauttaan saimme tilata Althausin teetä ja tarvikkeita. Listalta olisi löytynyt useampikin kokeilun arvoinen tee, mutta tällä kertaa ostosvimmani onneksi tyydytti kaksi teetä ja muutama uusi muki.

Vihreä tee Jasmine Ting Yuan tuoksuu voimakkaasti kukkaiselta jo pussia avatessa, samoin valmiissa teessä on todella hyvä, voimakas tuoksu. Myös teen väri on vihreäksi teeksi vahva. Maultaan tämä tee on luotettavan hyvä vihreä jasmiinitee. Ei siis tarjoa sen kummempia yllätyksiä todella voimakasta tuoksua lukuun ottamatta, mutta erittäin hyvä ja varma valinta jasmiiniteen ystävälle.

Royal Pai Mu Tan on maustamaton valkoinen tee. Tee on maultaan voimakkaampi ja täyteläisempi, kuin aiemmin maistamani valkoiset teet. Usein valkoisessa teessä olen maistanut vähän sellaista pistävää makua, tässä teessä sitä pistävyyttä ei kuitenkaan ole. Tämä tee on todella maukas valkoinen tee!

Näiden kahden teen lisäksi tuli siis tilattua myös kuuden setti lasisia mukeja. Mukivaihtelu tuntuu virkistävältä ja teetä on nyt jo parina päivänä tullut juotua tavallista enemmän, niin paljon pidän uusista mukeista. Lasisissa mukeissa on vaan sitä jotain. Ainakin juuri nyt nämä miellyttävät silmää erittäin paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti