torstai 29. elokuuta 2013

Teehelmiä

Pitkästä aikaa ostin valkoista teetä, Forsmanin Valkoista Helmeä, jossa teelehdet on rullattu helmen muotoisiksi. Minulla on aiemminkin ollut teehelmiä ja ne ovat olleet suosikkini valkoisesta teestä.

Nyt jäin teetä juodessani ihmettelemään, kun helmistä ei auennutkaan juuri ollenkaan teelehtiä. Mielestäni aiemmin helmistä on aina auennut ihan selvästi lehtiä. Nyt helmistä paljastui monta varren näköistä soiroa ja tätä jäin kummastelemaan, lehtiä en havainnut oikeastaan lainkaan.

En valita mistään, koskaan. Valittaminen on suorastaan perisynti. Ennemmin äänestän jaloillani. Olen kuitenkin sitä mieltä, että jos tuotteessa sattuisi olemaan jotain toivomisen varaa, miten valmistaja voi asiasta tietää, jos ei sitä kukaan kerro. Laitoinkin näistä teehelmistä kysymyksen netin kautta. Heti palautteen antamisen jälkeen iski huono omatunto. Pitikin valittaa, kyllähän tätä nyt kuitenkin tulee juotua, onkohan tässä nyt sittenkään mitään vikaa. Enkä oikeastaan edes valittanut, laitoin palautetta asiasta ja kysyin onko tämä ihan normaalia.

Vastauksen viestiini sain jo seuraavana päivänä. Minulta kysyttiin lisätietoja pakkauksesta ja teestä. Asiaa luvattiin selvittää ja minulle luvattiin lähettää uusi pakkaus teehelmiä. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Enhän itse edes tiennyt oliko teessäni oikeasti mitään vikaa. Muutama arkipäivä myöhemmin sain vielä vastauksen, jossa kerrottiin, että he olivat maistelleen teetä kyseisestä erästä. Näytti siltä, ettei teessä lopultakaan ollut mitään vikaa ja hyvä tietysti niin, mahdollisesti lehdet eivät syystä tai toisesta vain olleet auenneet kunnolla. Vaikka asiani oli pieni ja oikeastaan melko mitätön, sain kuitenkin hyvää ja asiallista asiakaspalvelua. Tuntui, että minua palveltiin "asiakas on aina oikeassa"-tyylillä, josta jää kyllä asiakkaalle todella hyvä mieli. Mielestäni yritys joutuu todelliseen testiin reklamaatiotilanteessa ja Forsmanilla pärjättiin tässä kohtaa loistavasti.

Niin ja itse teestä vielä. Maustamattomat teehelmet ovat edelleen suosikkini valkoisesta teestä. Valkoista teetä nautin yleensä vain, jos minulla on aikaa pysähtyä hetkeksi. On mukavan rentouttavaa katsella helmien aukeamista ja lopulta päästä nauttimaan itse teestä, joka on oikein maukasta.

2 kommenttia:

 1. Moi Kaisa!
  Kiitos kirjoituksestasi, jaoimme sen Facebook- sivullemme. Jos jatkossa kirjoitat Forsmanista, niin jaa ihmeessä se tänne https://www.facebook.com/#!/ForsmanTea
  niin laitetaan se meidän omalta osalta eteepäin!
  Ja tervetuloa Vantaan myymäläämme, taatusti hieno kokemus teen ystäville :)

  T. Forsman tea- väki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Katsotaan mitä tulevaisuus tuo... :)

   Poista