maanantai 12. elokuuta 2013

Kokemukseni kuppikuumaa.fi:stä

Toisena verkkokauppana tilaukseni sai kuppikuumaa.fi. Tilasin viisi teetä: maustetut mustat teet sitruuna, lilla hjärtat ja aged earl grey, sekä lisäksi yhden oolong-teen ja yhden chai-juoman.

Valitsin tämän verkkokaupan pienten postikulujen ja hyvien hintojen vuoksi. Lisäksi tietysti laaja teevalikoima houkutteli tilaamaan.

Teetä on totutun 50g-60g -pakkausten sijaan tarjolla pääsääntöisesti 100g- ja 250g-pusseissa. Suuremmat pakkauskoot ovat sekä hyvä, että huono asia. Toisaalta teetä saa tarpeeksi ja suurempi koko ehkä osaltaa mahdollistaa paremmat hinnat. Toisaalta taas uudempia makuja tulee tilattua hieman varovammin, kun ei pienempiä pakkauksia ole tarjolla.

Ensin täytin ostoskorin, mutta jäin vielä pohtimaan ostoksiani. Sain sähköpostin, jossa tarjottiin apua teen valinnassa. Tästä jäi hyvä mieli, vaikka kyse varmasti olikin automaattisesta viestistä. 

Postikulut olivat pienet. Mahdollista olisi ollut valita myös nopeampi toimitus pienellä lisämaksulla, mutta tällä kertaa minulla ei ollut niin kovat poltteet saada lisää teetä. Toisaalta toimitus oli kyllä muutenkin jo todella nopea. Tein tilaukseni viikonloppuna. Jo seuraavana arkipäivänä, eli maanantaina, sain toimitusvahvistuksen sähköpostilla ja tekstiviestillä. Ja jo seuraavana päivänä, eli tiistaina, hain paketin postista.


Teepaketit oli helppo avata ja niissä oli sulkijat mukana. Paketeissa on lisäksi melko tarkkaan merkitty haudutusohjeet. Ensin tuntui vähän oudolta, että etiketti olikin kirjoitettu käsin, mutta eipä tuo oikeastaan mitään haittaa. Ainoa, mitä paketista puuttuu, on tuotteen kuvaus. Esimerkiksi lilla hjärtat -tee ei nimenä kerro teestä mitään.

Teet olivat kaikki perushyviä teelaatuja sekä joukossa yksi mielenkiintoinen chai-tuttavuus. Kaiken kaikkiaan kuppikuuma.fi -verkkokaupasta jäi todella hyvä mieli. Uskon tilaavani täältä joskus uudelleenkin. Jälkimarkkinointina kaupasta tuli vielä sähköpostiviesti, jossa pyydettiin antamaan palautetta. Sähköpostiin olisi kuitenkin pitänyt vastata sähköpostilla, joten ainakin itseltäni jää helposti palaute silloin antamatta.

+ runsas valikoima ja teelaatujen kohdalla kerrottu hyvin teen alkuperästä
+ pienet toimituskulut
+ hyvä hintataso
+ hyvältä vaikuttava asiakaspalvelu
+ paljon luomutuotteita
+ siistit ja helppokäyttöiset sivut
+ todella nopea toimitus
+ perushyvät teet
+ hyvät maksutavat

- teetä ei juuri myydä pienissä pakkauksissa
- teepaketeista puuttuu tuotteen kuvaus

Yleisarvosana (1-10): 9-

kuppikuumaa.fi


Edit. Vaihdoin yleisarvosanani skaalaksi 1-10, jotta sain verkkokauppojen välille hieman enemmän eroa antamiini arvosanoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti