maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kokemukseni teekauppa.fi:stä

Ennen kuin tilaan mistään uudesta nettikaupasta, arvioin aina ensin sivujen luotettavuutta. Vasta sitten uskaltaudun tilaamaan. Sivujen yleisilme, facebook-sivut, maksutavat, yhteystiedot ja pikainen googlaaminen kertovat jo vähän sivujen luotettavuudesta.

Ensimmäisen teetilaukseni tein maanantaina iltapäivällä teekauppa.fi:stä. Tilaaminen oli helppoa, sillä sivuilla oli teeapuri, joka auttoi juuri minulle sopivien teelaatujen löytämisessä. Tämä oli muuten yksi päätekijä, miksi tilasin ensimmäiseksi juuri tästä nettikaupasta. Teeapurista iso plussa. Lisäksi sivut olivat mielestäni selkeät ja teet oli kuvailtu hyvin.

Sivujen mukaan tilausten toimitus tapahtuu parissa päivässä. Torstaina aloinkin ihmetellä, miksen ole vielä saanut toimitusvahvistusta. Aloin jo epäillä, onko minua huijattu ja sinnekö rahat sitten katosivat ja jäävät teet saamatta. No, pessimistisyyteni oli ihan turhaa, sillä toimitusvahvistus oli mennyt sähköpostissani roskapostiksi.

Perjantaina sainkin jo hakea paketin postista, eli toimitus oli ihan kiitettävän nopea. Teet oli pakattu siististi. Ensimmäistä teetä avatessani kohtasin kuitenkin pienen ongelman, teepaketti oli nimittäin hankala avata. Tavallisesti avaan teepaketin sormin ja vedän yläpäästä siististi auki. Tämä paketti ei kuitenkaan tahtonut aueta. Noh, hienosti onnistui heti, kun otin sakset käyttöön. Pusseissa ei ollut mitään sulkijoita, joilla ne saisi uudelleen tiiviisti kiinni, joten laitoin ne isoilla klemmareilla.

Teet ovat laadultaan hyviä. Tilasin kuusi teetä ja kaikkia juon oikein mielelläni. Hintataso taitaa yleisesti ottaen olla suomalaiselle teekaupalle keskitasoa. Seuraavaksi kokeilen jotain toista teekauppaa, mutta todennäköisesti tilaan täältäkin myöhemmin uudelleen. Kokonaisuutena teekauppa.fi oli hyvä ja voin suositella muillekin. Teeapurin ansiosta uskon, että aloittelevakin teenjuoja onnistuu löytämään itselleen sopivaa teetä.

Parisen viikkoa tilaukseni jälkeen sain vielä jälkimarkkinointina sähköpostia, jossa oli etukoodi käytettäväksi seuraavassa tilauksessa tai annettavaksi kaverille. Tämä oli iloinen yllätys ja koodi tulee kyllä käytettyä.

+ teeapuri
+ nopeahko toimitus
+ luomuteet oman valikkonsa alla
+ selkeät sivut ja teet kuvailtu hyvin
+ pienet toimituskulut
+ laadukkaat teet
+ hyvät maksutavat
+ paljon tietoa teestä
+ mainio jälkimarkkinointi

- hintataso kohtalainen
- lähinnä omaa fiilistäni laskeneet teepaketin avausongelma sekä toimitusvahvistuksen livahtaminen roskapostiksi

Yleisarvosana (1-10): 9+

www.teekauppa.fi


Edit. Vaihdoin yleisarvosanani skaalaksi 1-10, jotta sain verkkokauppojen välille hieman enemmän eroa antamiini arvosanoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti