tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kaipaus ihaniin teehetkiin

Liian pitkään on tullut juotua ihan mitä sattuu. Teelaatikossa on lähimarketin valikoimaa Pirkka-pussiteestä Forsmanin irtoteehen. Missä ovat ne ihanat makuelämykset, joiden takia olen aikoinani rakastunut teehen? Myönnän nauttivani toisinaan myös kahvia. Etenkin, jos kylässä vaihtoehdot ovat kahvia tai pussinmakuista pussiteetä. Tosin, pidän vain hyvästä kahvista ja sitä tuntuu olevan harvoin saatavilla.

Pari vuotta sitten olimme mieheni kanssa Helsingissä reissussa ja kävimme useamman kerran teekaupoissa ostoksilla ja etenkin nauttimassa hyvää teetä. Kotikaupunkini on pikkukylä, eikä vähän isommasta lähikaupungistakaan löydy yhtään hyvää teepaikkaa. Ainoastaan yksi teepuoti, jonka hinnat hirvittävät, eikä valikoimakaan ole mielestäni paljon Prismaa kummempi. Hyvää teetä on vaikea löytää läheltä, joten suuntasin ensitöikseni tietysti nettiin. Hyvältä vaikuttavia verkkokauppoja löytyikin useampi, ensimmäisenä kokeiluun pääsi teekauppa.fi. Nyt vain odottelen pakettia ja juon samalla laatikosta löytyviä laatuja pois. Melkein kuin joulua odottaisi, niin paljon kutkuttaa, millaisia makuelämyksiä posti tuo...

Ja miksikö yhden ihmisen teenjuomisesta pitää kirjoittaa blogia? Ehkä tarkoitukseni on lähinnä itsekäs, haluan muistaa jatkossakin nauttia ihanista teehetkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti